Kroen

Læn dig tilbage, nyd atmosfæren og de hyggelige omgivelser og tænk på danske kroer, som de var i gamle dage. Høflig betjening med kunden i fokus, god gammeldags mad og en helt unik stemning, du ikke finder mange andre steder.

Hos Løsning Kro og Gæstgivergård er vi kendt for at holde fast i de gamle jyske traditioner, hvad enten det drejer sig om mad, om fest eller om generel velvære, når du befinder dig på kroen.

Fire hundegårde

Vi har også fire hundegårde, så du kan sagtens tage din hund med, når du besøger Løsning Kro og Gæstgivergård. Vi har skåle, så hundene kan få mad og vand. Hundene har god plads at boltre sig på, og det er vores erfaring, at de føler sig godt tilpas under opholdet.

Hvis du har hund, kan vi tilbyde noget helt unikt. Vi har fire hundegårde, som passer til både små og store hunde. Alle hundegårde er udstyret med alle nødvendige faciliteter, herunder gode og varme kurve og kasser samt naturligvis skåle til vand og mad.

Behagelig atmosfære

Vi går op i at behage dig, og derfor skal der være mulighed for at gøre lige præcis det, humøret tillader.

Som gæst hos os er der rig mulighed for både socialt samvær og for alenetid alt efter, hvad du eller din familie ønsker. Udover vores restaurant og værelser har vi blandt andet en hyggelig krostue, billard, pool og en dejlig grøn gårdhave.

kro-01